“Een eye-opener in coronatijd - natuur, groen, herfst, kleuren, uitdaging, stilte, zintuigen, stilstaan, zorgen voor body & mind”

Hilde

 

 “Voorbije donderdag nam Griet me mee naar het bos voor een heel bijzondere ervaring. Enkele uren lang werden we ondergedompeld in de wondere wereld van het bosbaden. Hartverwarmend was het. Gedachten maakten plaats voor intense waarneming en verwondering. M'n lichaam was zelden zo ontspannen en de natuur zelden zo mooi. Heel wel bedankt Griet! Ik geniet nog na.” 

Sara

 

“Ik geniet nog na van het bosbad (of de workshop Shinrin-Yoku).... Misschien ook wel omdat het een verjaardagscadeau van mijn dochter was. Zeker iets om mee verder te doen tijdens mijn vele wandelingen. Bedankt!

Martine

 

 Het bosbad met Griet was een heerlijke ontspannende en inspirerende ervaring. Ik voelde me volledig één worden met de natuur rondom me. Bomen voelden als familieleden aan, dieren kwamen naar ons toe gewandeld op ons pad, alsof ze ons iets kwamen vertellen. Het was inhoudelijk en gevoelsmatig helemaal af. Ook de locatie vond ik heel goed uitgekozen. Wat een magische ervaring om terug mee te nemen in je leven van alledag!"

Maaike

 

 

(Geplukt van de shinrin-yoku-academy site)

 “Mijn grootste inzicht in het bos: het leven mag ook gewoon ‘gewoon’ zijn. Zonder hooggespannen verwachtingen”.
Tanja Diercks (Feeling Magazine)

 

“Het bos-bad heeft mij laten ervaren wat de natuur je kan geven en je kan laten zien. Door me hier voor open te stellen, kon ik mijn ratio meer loslaten en ruimte maken voor mijn intuïtie, mijn eigen gevoel. Het was een heel prettige manier om tot inzichten over mijn leven en bepaalde keuzes te komen”.
Hilda de Vries

 

“Zo’n bijzondere ochtend – ik heb nergens aan gedacht, mezelf kunnen concentreren op mijn eigen pad. Gevoeld en geluisterd naar de mooie stemmen van de vogels uit het bos. De regen was als een douche van energie uit de hemel. Het bos bracht mij wijsheid: ‘houd balans’, ‘zorg goed voor jezelf’ en ‘vind daarna je eigen pad’. Mijn lichaam ontspande zich en ik werd door de Aarde gevoed met nieuwe energie.”
Shoko Utsumi