“Een eye-opener in coronatijd - natuur, groen, herfst, kleuren, uitdaging, stilte, zintuigen, stilstaan, zorgen voor body & mind”

Hilde

 

 “Voorbije donderdag nam Griet me mee naar het bos voor een heel bijzondere ervaring. Enkele uren lang werden we ondergedompeld in de wondere wereld van het bosbaden. Hartverwarmend was het. Gedachten maakten plaats voor intense waarneming en verwondering. M'n lichaam was zelden zo ontspannen en de natuur zelden zo mooi. Heel wel bedankt Griet! Ik geniet nog na.” 

Sara

 

“Ik geniet nog na van het bosbad (of de workshop Shinrin-Yoku).... Misschien ook wel omdat het een verjaardagscadeau van mijn dochter was. Zeker iets om mee verder te doen tijdens mijn vele wandelingen. Bedankt!

Martine

 

 Het bosbad met Griet was een heerlijke ontspannende en inspirerende ervaring. Ik voelde me volledig één worden met de natuur rondom me. Bomen voelden als familieleden aan, dieren kwamen naar ons toe gewandeld op ons pad, alsof ze ons iets kwamen vertellen. Het was inhoudelijk en gevoelsmatig helemaal af. Ook de locatie vond ik heel goed uitgekozen. Wat een magische ervaring om terug mee te nemen in je leven van alledag!"

Maaike