Gary Douglas, oprichter van Access Consciousness®, best-seller auteur, internationale gastspreker en veelvuldig gevraagd    lesgever staat bekend om zijn intensiteit van gewaarzijn en zijn onvoorstelbare capaciteit om mensen te faciliteren zodat zij    ‘weten dat zij weten’. Hij kiest ervoor om bewustzijn te belichamen in alles wat hij doet, met als resultaat dat het anderen  inspireert om te kiezen voor meer bewustzijn.


Hij heeft een andere kijk op het leven en al vanaf 6-jarige leeftijd realiseerde hij zich dat hij zo anders was dan de meeste mensen die hij kende. Hij werd zich bewust van dit verschil doordat hij zag hoe mensen hun levens creëerden, en dat dit niet ging over vreugde en mogelijkheden. Gary wist dat er meer moest zijn dan dat deze realiteit te bieden had, omdat het allemaal niets te maken had met magie, vreugde of uitbreiding. Dus begon hij al op jonge leeftijd te zoeken naar een dieper gewaarzijn van de mysteries van het leven. Op dat pad ontdekte hij een nieuwe weg, een weg die verandering zou creëren in de wereld en in het leven van mensen. Hij kwam erachter dat magie overal om ons heen is, dat het iets is wat wij zelf creëren, het is bewustzijn. Hij herkende dat de capaciteit om meer gewaar te zijn en meer bewust een gift is voor ieder persoon, als ze dat zouden willen kiezen.

Gary is wereldwijd erkend voor zijn unieke perspectief op persoonlijke transformatie, die anders is dan wat dan ook in de wereld. Hij is niet verbonden aan welke specifieke religie of traditie ook.

 

               

          Access Consciousness® bij Stromende Kracht:

         Access Bars

         * Access Bodyprocessen

         * Access Facelift

 

 

 

Al de gebruikte methodes bij Stromende Kracht zijn zéér sterk ondersteunend en aanvullend op de westerse geneeskunde.

Geen enkele van de hier gebruikte methodes vervangt echter een doktersbezoek!