Jin Shin Jyutsu is de Kunst van het Mezelf leren kennen. Het is een harmoniseringskunst en harmonie zorgt voor heling. Ervaringen vanuit het Markey Cancer Center lees je hier

  ***

Door een toeval, maar toeval bestaat niet, kwam ik terecht op de website van Stromende Kracht.

Ik had al van alles geprobeerd maar niet echt met resultaat. Na de eerste sessie Jin Shin Jyutsu ben ik in een stroomversnelling gekomen. Ik heb, had CVS en Fybro. De levenslust, blijheid, dankbaarheid is terug in mijn hart en leven gekomen. Ik lig niet meer elke ochtend futloos in mijn zetel maar ik leef terug en ik doe dingen die ik al jaren niet meer kon. Kortom LEVEN

Marika, 68 jaar

  ***

“Na een lange zoektocht naar oorzaak en behandeling van mijn hoofdpijn/migraine eindelijk het verwachte resultaat: geen hoofdpijn meer!!! Wat ik prachtig vind aan deze behandeling is dat je leert naar jezelf te luisteren en jezelf te behandelen met simpele oefeningen die iedereen kan toepassen. Een echte openbaring. Bedankt, Griet !!!”

Bea, 58 jaar

  ***

“Reeds meermaals mogen genieten van de sessies van stromende kracht ... Echt een aanrader, die gouden handen van Griet Dewitte. Rust, kracht, mildheid, helend, ... een aanrader! — voelt zich gelukzalig..”

Gudrun, 56 jaar

 ***

“Op een overvolle trein van Antwerpen richting Oostende gestapt. Nog een plaatsje kunnen vinden naast een ietwat oudere, Britse passagier. We bleven beiden in ons eigen wereldje en hadden geen gesprek.

Toen de trein een eindje aan het rijden was zag ik de man naast mij plots voorover vallen met zijn hoofd tegen de leuning voor ons, happend en snakkend naar adem. Toen ik hem aansprak met de vraag of alles wel ok was, gebaarde hij van wel maar bleef maar naar adem snakken. Ik twijfelde geen moment en nam direct zijn ringvingers vast en hij liet gebeuren.

Ik zag en voelde hoe hij terug ontspande en rustiger begon te ademen…

Hij keek naar mij en vroeg wat ik in godsnaam had gedaan om dit te doen keren. Blijkbaar had hij acute spasmen van de luchtwegen waardoor hij in ademnood kwam.

De man was mij ontzettend dankbaar, het gesprek kwam op gang en de rest van onze treinrit wou hij vooral meer weten over Jin Shin Jyutsu. Dankbaar dat ik hier kon ondersteunen! Met een goed gevoel en de raad om een arts te raadplegen van de trein gestapt in Brugge ♥”

Stromende Kracht

 ***

“Als je je moeilijk kan ontspannen probeer dan eens deze Japanse methode die door een fantastische en zorgzame therapeute, Griet, van Stromende Kracht (Brugge) wordt verzorgd. Een aanrader!”

Victoria, 27 jaar

 ***

“Jin Shin Jyutsu is echt de moeite. Ben nu al 3 keer bij Griet geweest met voornaamste reden diepe angsten. Echt zalig om te ervaren en werkt effectief. Ik heb zeker positief resultaat.”

Ann, 53 jaar

 ***

“Voor iemand die moeilijk ontspannen geraakt en tot rust kan komen, ben ik bij Griet echt tot rust gekomen. Het was een zeer aangename sessie waarin ze ook probeerde om mij als persoon te leren kennen om zo beter op mijn noden in te springen. Echt een aanrader! Ik kom terug!”

Kim, 35 jaar

 ***

“Ik stond erg wantrouwig tegenover alternatieve hulp! Maar een mens die ten einde raad is, verlegt zijn grenzen … Twijfelend maar met een open geest ben ik met de behandeling gestart en maar goed ook … Ik kan alleen maar erg positief zijn over het resultaat. Met veel dank,”

Josephine, 81 jaar

 ***

“Op vakantie in het Zuiden - start van het  weekend - niet direct een dokter in de buurt: Blaasontsteking met bloedverlies! Een intensieve behandeling en anderhalve dag verder…. blaasontsteking volledig verdwenen. De rest van de vakantie intens genoten.”

Griet, 48 jaar

 ***

“Mijn bovenarm was gebroken door een val met de fiets. Diagnose: een deel van de humeruskop gebroken samen met een ongelijke breuk onder de kop zelf. Gelukkig was er geen operatie nodig mits de arm stabiel te houden in een bepaalde houding. Ik heb geen enkel moment tintelingen of gevoelloosheid in mijn hand ondervonden, hoewel mijn bovenarm compleet zwart zag van de bloeduitstortingen.

Ik ben erg vertrouwd met Jin Shin Jyutsu. Dit was dus een unieke gelegenheid om het zelf uit te proberen tijdens mijn herstelperiode. De eerste dagen paste ik constant stroom 15 toe samen met het ontspannen van de bovenarm en het vasthouden van de vingers. Door die breuk was ik niet zo mobiel, maar het lukte me toch om toe te passen.

De specialist vertelde me na 5 weken dat de breuk volledig hersteld is en dat dit best snel is.

Volgens de kinesist was de mobiliteit reeds verbazend hoog bij de eerste behandeling. Hij vertelde dat iemand met een dergelijke breuk de arm niet direct 90° omhoog kan bewegen, bij mij dus wel. Hij stond versteld van de progressieve verandering van mobiliteit. Jin Shin Jyutsu versnelde hier duidelijk het genezingsproces.”

Riet, 62 jaar

 ***

“Dankzij het toepassen van Jin Shin Jyutsu vertoonde ik na 33 bestralingen (amandelkanker) geen verbrandingsverschijnselen. Ze vertelden me dat dit normaal wel het geval is vanaf ± de 9de bestraling.”

Rudy, 38 jaar

 ***

“Op straat iemand zien neervallen is even schrikken: hartstilstand. In afwachting van de hulpdiensten werd er  Jin Shin Jyutsu toegepast. Na 20 minuten konden we terug met hem praten. Heel indrukwekkend!”

Ria, 60 jaar

 ***

 " Ik heb geslapen als een roosje! 1ste keer in jaaaren. Dankjewel voor de superbehandeling."

Vera

  ***

"Zo blij dat ik Jin Shin Jyutsu heb mogen leren kennen. Mijn interesse was er onmiddellijk om deze techniek even uit te proberen en te voelen wat het zou geven.

Sinds 1 jaar ga ik op regelmatige basis bij Griet. Tijdens de sessie voel ik steeds wat voor energie er door mijn lichaam stroomt. Griet is een zeer warm persoon, zo fijn om dit bij haar te kunnen volgen.

Ook krijgen we steeds handige tips mee om thuis bij onszelf te doen. Een echte aanrader!"

Nathalie, 46 jaar

  ***