Om de privacy te respecteren zijn de namen gefingeerd

 

“Jin Shin Jyutsu is echt de moeite. Ben nu al 3 keer bij Griet geweest met voornaamste reden diepe angsten. Echt zalig om te ervaren en werkt effectief. Ik heb zeker positief resultaat.”

Ann, 53 jaar

 

“Voor iemand die moeilijk ontspannen geraakt en tot rust kan komen, ben ik bij Griet echt tot rust gekomen. Het was een zeer aangename sessie waarin ze ook probeerde om mij als persoon te leren kennen om zo beter op mijn noden in te springen. Echt een aanrader! Ik kom terug!”

Kim, 35 jaar

 

“Ik stond erg wantrouwig tegenover alternatieve hulp! Maar een mens die ten einde raad is, verlegt zijn grenzen … Twijfelend maar met een open geest ben ik met de behandeling gestart en maar goed ook … Ik kan alleen maar erg positief zijn over het resultaat. Met veel dank,”

Josephine, 81 jaar

 

“Op vakantie in het Zuiden - start van het  weekend - niet direct een dokter in de buurt: Blaasontsteking met bloedverlies! Een intensieve behandeling en anderhalve dag verder…. blaasontsteking volledig verdwenen. De rest van de vakantie intens genoten.”

Griet, 48 jaar

 

“Mijn bovenarm was gebroken door een val met de fiets. Diagnose: een deel van de humeruskop gebroken samen met een ongelijke breuk onder de kop zelf. Gelukkig was er geen operatie nodig mits de arm stabiel te houden in een bepaalde houding. Ik heb geen enkel moment tintelingen of gevoelloosheid in mijn hand ondervonden, hoewel mijn bovenarm compleet zwart zag van de bloeduitstortingen.

Ik ben erg vertrouwd met Jin Shin Jyutsu. Dit was dus een unieke gelegenheid om het zelf uit te proberen tijdens mijn herstelperiode. De eerste dagen paste ik constant stroom 15 toe samen met het ontspannen van de bovenarm en het vasthouden van de vingers. Door die breuk was ik niet zo mobiel, maar het lukte me toch om toe te passen.

De specialist vertelde me na 5 weken dat de breuk volledig hersteld is en dat dit best snel is.

Volgens de kinesist was de mobiliteit reeds verbazend hoog bij de eerste behandeling. Hij vertelde dat iemand met een dergelijke breuk de arm niet direct 90° omhoog kan bewegen, bij mij dus wel. Hij stond versteld van de progressieve verandering van mobiliteit. Jin Shin Jyutsu versnelde hier duidelijk het genezingsproces.”

Riet, 62 jaar

 

“Dankzij het toepassen van Jin Shin Jyutsu vertoonde ik na 33 bestralingen (amandelkanker) geen verbrandingsverschijnselen. Ze vertelden me dat dit normaal wel het geval is vanaf ± de 9de bestraling.”

Rudy, 38 jaar

 

“Op straat iemand zien neervallen is even schrikken: hartstilstand. In afwachting van de hulpdiensten werd er  Jin Shin Jyutsu toegepast. Na 20 minuten konden we terug met hem praten. Heel indrukwekkend!”

Ria, 60 jaar

 

 

Support Jin Shin Jyutsu at the UK Markey Cancer Center

 

 

 

ing the unimaginable