"De access bars sessies zorgen bij mij voor een soort van grondige en grote schoonmaak diep vanbinnen. Elke keer ga je naar een dieper niveau. Je voelt letterlijk alle ballast wegstromen. Nadien komt innerlijke rust. Ik ben een veel rustiger persoon geworden sinds de sessies en uiteraard zeer tevreden dat ik dit heb leren kennen. ”

Sarah

 

"Hele fijne, rustige en niet te vergeten lieve dame, was heel ontspannen na een grondige uitleg wat ze ging doen. Bedankt ❤”

Chantal

 

“Voor wie een 'traditionele massage' verwacht, is er aan voor de moeite. Voor wie open staat voor 'even halt houden', een andere benadering van 'tot rust komen'... is het een fijne kennismaking, en een aanrader tot verdere verdieping. Ik heb alvast geen spijt van mijn kennismaking met Access Bars“

Trees

 

“Voor iemand die moeilijk ontspannen geraakt en tot rust kan komen, ben ik bij Griet echt tot rust gekomen. Het was een zeer aangename sessie waarin ze ook probeerde om mij als persoon te leren kennen om zo beter op mijn noden in te springen. Echt een aanrader! Ik kom terug!”

Kim

 

“Ik neem plaats op de massagetafel en sluit mijn ogen. Griet haar stem is zacht en rustgevend. Ze geeft aan dat het oké is om te praten, of niet. Het is zoals ik het zelf wil. Ze stelt me meteen gerust. Ik sluit mijn ogen en besluit om me over te geven aan de stilte. Griet glijdt met haar vingers door mijn haren tot ze de energiepunten vindt. Dan laat ze haar vingers staan. Ze houdt enkele minuten aan tot ze op zoek gaat naar de volgende punten. Ze raakt twee tot zes punten tegelijk aan per houding. Ik merk dat ik bij elke nieuwe houding, spontaan en met een zucht, diep in- en uitadem. Is dat die slechte energie die mijn hoofd verlaat? Ik voel de rust binnenkomen. Voor ik het weet, is het uurtje om. Wanneer ik wakker word, heb ik het gevoel dat ik ontwaak uit een coma. Ik kijk in de spiegel en zie een uitgeslapen gezicht. Een uurtje in stilte laten werken aan mijn energieniveau om heerlijk ontspannen te ontwaken? Hier kan ik wel aan wennen.”

Alexia

 

“Van zodra Griet haar handen op mijn hoofd legt voel ik alles uit mij stromen wat ik niet meer nodig heb. Het gebabbel in mijn hoofd stopt. Ook na de behandeling blijft het rustig in mijn hoofd. Ik ben enorm blij dat ik access bars heb leren kennen!”

Evelien