Ik geloof in een menselijke, persoonlijke aanpak en neem dan ook de tijd om te luisteren. De behandelingen worden op ieders persoonlijke behoefte afgestemd.

De behandeling zelf gaat door op een behandelingstafel waarbij ik jouw lichaam en houdingen lees en van daaruit een gepaste, persoonlijke toepassing geef. Een stappenplan op maat!

Een behandeling Jin Shin Jyutsu bestaat uit een zachte, respectvolle behandeling waarbij we enkel onze handen gebruiken en dit over de kledij heen, zonder massage of druk.

De handen van de beoefenaar doen dienst als startkabels om de energie die in jouw lichaam aanwezig is weer vlot te laten stromen.

Jin Shin Jyutsu is een zachte kunst, ingrijpend en dringt tot diep in  huid en botten door.

Een Jin Shin Jyutsu behandeling is een waardevolle en belangrijke aanvulling op de reguliere geneeskunde en kan met elke andere vorm van helen gecombineerd worden.

Jin Shin Jyutsu, toegepast op regelmatige basis, werkt tevens ook heel goed voor het onderhoud van een (gezond) lichaam.

Een behandeling wordt over het algemeen als zeer aangenaam en doeltreffend ervaren en is eveneens geschikt voor kinderen.

 

 

 

Duur en tarieven: gepast cash geld of instant overschrijving

             1 uur:   €65  (+ €10 bij een eerste bezoek als nieuwe klant = 1,5u)

             t.e.m. 14 jaar:   €50 (+ €10 bij een eerste bezoek als nieuwe klant = 1,5u)

                Bij annuleren binnen de 24u voor de afspraak wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.