Een sessie vindt liggend op de rug plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen                   

 

Access Consciousness® Bars

Access Bars

Duur  en Tarieven: gepast cash geld of instant overschrijving

             1 uur: €65  (+ €10 bij een eerste bezoek als nieuwe klant = 1,5u)

              t.e.m. 14 jaar: €50 (+ €10 bij een eerste bezoek als nieuwe klant = 1,5u)

              Bij annuleren binnen de 24u voor de afspraak wordt de behandeling volledig  in rekening gebracht.

 

           

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

De Access Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”. Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij.

Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten en werkt heilzaam op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan: angsten en fobieën, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn) klachten, hypersensitiviteit, betere concentratie, helderder in het hoofd, beter bij jezelf blijven, betere leerprestaties, stress verminderend, immuunsysteem versterkend, verbetert de relatie met jezelf en anderen, een positievere houding ten opzichte van het leven, ...

Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolgsessie te ontvangen.

De ervaring is dat als iemand echt verandering in het leven wil, het raadzaam is om zo’n vijf sessies te plannen met steeds 1 à 2 weken ertussen.

 

 

Access Consciousness® Bodyprocessen

Acces Bodyprocessen zijn energetische processen die het lichaam vrijmaken van blokkades waaruit aandoeningen ontstaan. Ze ontsluiten de oordelen, conclusies en alles wat er voor zorgt dat er disbalans is in het lichaam. 

De wetenschap leert ons dat alles bestaat uit moleculen en de ruimte ertussen. Met de dynamische bodyprocessen wordt ons lichaam getriggerd om te veranderen wat in ons lichaam voor blokkades/beperkingen zorgt. Ons lichaam heelt hierbij dus zichzelf. 

Er bestaan 60 verschillende Bodyprocessen die elk hun eigen werking hebben. Zij zijn bijzonder geschikt  om het disfunctioneren van het lichaam tegen te gaan en programmeringen op te heffen die de blauwdruk van je lichaam verstoren, zodat je lichaam met gemak kan functioneren.

Deze behandelingen gebeuren met de handen, op specifieke plaatsen op het lichaam en dat bovenop de kledij. De specifieke energie gaat hierdoor stromen wat herstel in het lichaam ondersteunt.

 

Bodyprocessen bij Stromende Kracht zijn zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en zijn een onderdeel van een behandeling Access Bars, afhankelijk van de noden van de klant.

 

 

Cellulair Geheugen     

 

                      

 

Cellulair geheugen is een ongelooflijk dynamisch proces om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel in en op het lichaam terug te draaien. Het wordt ook toegepast bij breuken, kneuzingen en blessures. Dit proces werkt heel sterk bij zowel mensen als dieren.

 

 

Zero Sum of trauma       

 

                      

Zero Sum of trauma wordt toegepast wanneer er fysiek, mentaal of emotioneel trauma opgesloten zit in het lichaam. Dit kan van heel uiteenlopende aard zijn: fysiek geweld, auto ongeval, brand, seksueel misbruik of andere erge gebeurtenissen die zich vastzetten op en in het lichaam. Dit kan dus zowel voor fysieke, emotionele als mentale ongemakken zorgen.

 

MTVSS Energy Healing

 

MTVSS: Molecular Terminal Valence Sloughing System

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën en kan op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren, te herstellen en op te bouwen.

MTVSS haalt de blokkade weg van de opgelegde blauwdruk van het lichaam. Het ontspant heel diep en creëert een gevoel van ruimte in het lichaam. Het is heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chroische ziekte of als je net ziek bent geweest.

Na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. De MTVSS is een boost voor je lichaam.

Hoe vaker je MTVSS doet, hoe meer effect!

 

Energetische Facelift     

  

Het is een wondermooie manier om een jongere en frissere uitstraling te krijgen en de gevolgen van het ouder worden terug te draaien, zonder chemicaliën, operaties of naalden.

Het geeft een verzachtende en verzorgende werking op borst, hals, gezicht en nek.

Hij doet zijn naam niet helemaal eer aan, want niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam heeft er voordeel bij. De stress in je lijf smelt als sneeuw voor de zon en met regelmaat verdwijnen of verminderen ook lichamelijke klachten of ongemakken. Het is werkelijk nergens mee te vergelijken.

Het heeft al vaker klachten en pijn veranderd in het lichaam waar men al jaren mee liep en op verschillende manieren het leven van mensen beduidend veranderd…

Behalve lichamelijke veranderingen verandert het ook je denkwijze over ouder worden, verouderen, fysieke achteruitgang, standpunten en belemmerende gedachten.

Na een sessie is het verschil direct zicht- en voelbaar en ook in de weken erna zal je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf. En dat allemaal terwijl je heerlijk ligt, niks hoeft en je in een uitermate diepe ontspanning gaat, waarbij het hoofd echt even ‘uit’ gaat, alsof je gereset wordt.

 

Correcting Vision     

 

Correcting Vision is een ontzettend krachtige behandeling waarmee je jouw ogen de ontspanning en rust kunt geven die ze zo graag willen ontvangen.

Het is een proces dat niet alleen ondersteunt voor scherp zicht, maar ook jouw visie op het leven (en op jezelf) onder de loep neemt. Daarnaast worden sinusproblemen er ook mee geholpen.

Dit lichaamsproces werkt op de moleculaire en cellulaire structuur van de ogen. Het activeert maar liefst 14 krachtige energie frequenties en faciliteert daarmee de vrijlating van emoties en pijn die je ogen gezien hebben en die ze in hun cellulaire structuur hebben opgeslagen. Daarnaast lost het oude overtuigingen op m.b.t. je visie en kijk op de wereld, anderen en jezelf. En het geeft verlichting bij voor jouw ogen traumatische ervaringen zoals fel licht, lange tijd naar een computerscherm kijken, operaties of het dragen van contactlenzen.

Tevens helpt dit lichaamsproces bij neus- en bijholteproblemen.