Stromende Kracht

Onze drukke levens bezorgen ons steeds meer stress en gezondheidsproblemen. De vakanties zijn niet meer voldoende om hiermee om te gaan. We willen steeds vaker terug naar de eenvoud, naar de natuur, naar onszelf…

Wil jij werken aan jezelf om de energie terug in balans te krijgen dan is Stromende Kracht er voor jou. We behandelen zowel kleine als grote klachten en ziektes, maar ook voor pure ontspanning ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

De rode draad van Stromende Kracht:

Eender welke vorm van disharmonie in uw lichaam, geest en ziel (terug) helpen ombuigen naar harmonie aan de hand van krachtige holistische methodes.

Genieten - Ontspanning - Rust

 

Energie liegt niet…

 

 

 

 

Griet

Hallo, ik ben Griet Dewitte, opgegroeid in een groot gezin met steeds veel mensen om me heen.

Na mijn middelbare studies koos ik voor het onderwijs. Na 14 jaar in de klas te hebben gestaan werd mijn hunkering steeds groter om me ook te verdiepen in de boeiende, rustgevende wereld der natuur. Diverse opleidingen volgden de revue en resulteerden in een nieuwe natuurjob. De combinatie van het werken met mensen én natuur brachten bij mij rust en innerlijke voldoening.

In 2010 bevond ik me in een moeilijke fase van het leven en tijdens een workshop kwam ik in aanraking met Jin Shin Jyutsu, een kunst die mijn persoonlijke crisis hielp overwinnen.

Dit was het begin van mijn holistische reis, waarin ik me onder andere ook verdiepte in Shinrin-Yoku (Bosbaden), Voetreflexologie, Access Bars en Raindrop massage. Deze eenvoudige en effectieve methodes helpen om de energie in ons lichaam weer te laten stromen.

Ik blijf mijn kennis voortdurend uitbreiden door het volgen van studies, workshops en lezingen om professionaliteit te kunnen blijven bieden in mijn praktijk te Brugge.

Als gecertificeerd beoefenaar Jin Shin Jyutsu via (inter)nationale lesgevers, zoals de Japanse leermeester Sadaki Kato, volg ik blijvend verdiepende studies en special topics.

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Bosbadgids (Shinrin-Yoku / Forest Therapy), Raindrop massage, Access Bars, Voetreflexologie, en heb ik eveneens certificaten in Kruidenwijzer & Natuurelementen, Elementair Tenen Lezen en Natuurgids.

Mijn achtergrond omvat ook een jaaropleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde, medische basiskennis, en een diploma in het Pedagogisch Hoger Onderwijs.

 

Mijn praktijk is gevestigd aan de Witte-Beerstraat 41 te Sint-Andries, Brugge.

Gecertificeerd beoefenaar Jin Shin Jyutsu (Internationale lesgevers)

   + Japanse leermeester Sadaki Kato  (Zijn vader, Dr. Haruki Kato, was een van de 2 belangrijkste beschermelingen van  Meester Jiro Murai)

   + Jaarlijkse verdiepingen (Special Topics)

Certificaat Bosbadgids - Shinrin-Yoku - Forest Therapy (Shinrin-Yoku Academy)

Certificaat Verdiepende Masterclass SY (Shinrin-Yoku Academy)

Certificaat Raindrop massage (Young Living)

Certificaat Kruidenwijzer & Natuurelementen (Heks en Kruid)

Certificaat beoefenaar Access Bars en Bodyprocessen (Samya Hamid)

Diploma Voetreflexoloog (De Schoonheidsschool)

Certificaat Elementair Tenen Lezer (FuDaRe)

Certificaat Natuurgids (Centrum voor Natuur- en milieueducatie)

Gevolgde jaaropleiding Traditionele Chinese Geneeskunde - basis (ICZO)

Getuigschrift medische basiskennis: Anatomie - Fysiologie - Pathologie (Syntra West)

Diploma Pedagogisch Hoger Onderwijs, kleuteronderwijs (Ronse)