Stromende Kracht

Onze overvolle, hectische levens in de stad gaan ons steeds meer en meer zuur opbreken. We ervaren stress, hebben slapeloze nachten, worden somber en ziek. De vakanties zijn niet meer toereikend om daar verandering in te brengen. We willen terug naar de eenvoud, naar de natuur, naar onszelf.

Wil je werken aan jezelf om jouw energie terug harmonisch te krijgen en herstel te bewerkstelligen?

Stromende Kracht is er voor iedereen, om kleine en grote klachten/ziektes te behandelen, maar ook puur ter ontspanning. 

 

De rode draad van Stromende Kracht:

Eender welke vorm van disharmonie in uw lichaam, geest en ziel (terug) helpen ombuigen naar harmonie aan de hand van krachtige holistische methodes.

Genieten - Ontspanning - Rust

 

Energie liegt niet…

 

 

 

 

Griet

Hallo, ik ben Griet Dewitte, vijfde uit een gezin van zeven kinderen. Opgegroeid met steeds veel mensen om me heen…

Na mijn middelbare studies koos ik voor het onderwijs. Na 14 jaar in de klas te hebben gestaan werd mijn hunkering steeds groter om me ook te verdiepen in de boeiende, rustgevende wereld der natuur. Diverse opleidingen volgden de revue en resulteerden in een nieuwe natuurjob. De combinatie van het werken met mensen én natuur brachten bij mij rust en innerlijke voldoening.

Toen, in 2010, belande ik in een heel moeilijke fase van mijn leven. Tijdens een tweedaagse natuurworkshop kwam ik geheel onverwacht in contact met iemand die me de boeiende wereld van Jin Shin Jyutsu leerde kennen. De eenvoud en doeltreffendheid ervan raakten me diep! Deze kunst bleek een antwoord te bieden aan mijn persoonlijke, diepe dal.

De eerste stap naar herstel was genomen… Ik ben ervan overtuigd dat er toen ergens in mij iets wakker werd dat de rest van mijn leven mee zou bepalen.

Later verdiepte ik me ook in de materie van Shinrin-Yoku (Bosbaden), Voetreflexologie, Access Bars en Raindrop massage. Allemaal eenvoudige en zeer doeltreffende methodes om de Kracht in ieder van ons weer volop te laten Stromen.

 

Jaarlijks volg ik, via verschillende (inter)nationale lesgevers, diverse studies, workshops en lezingen om het kennisniveau te handhaven en uit te breiden. Daardoor kan ik professionaliteit blijven bieden in mijn praktijk. (Witte-Beerstraat 41, 8200 Sint-Andries, Brugge)

Gecertificeerd beoefenaar Jin Shin Jyutsu (Internationale lesgevers)

   + Japanse leermeester Sadaki Kato  (Zijn vader, Dr. Haruki Kato, was een van de 2 belangrijkste beschermelingen van  Meester Jiro Murai)

   + Jaarlijkse verdiepingen (Special Topics)

Certificaat Bosbadgids - Shinrin-Yoku - Forest Therapy (Shinrin-Yoku Academy)

Certificaat Verdiepende Masterclass SY (Shinrin-Yoku Academy)

Certificaat Raindrop massage (Young Living)

Certificaat Kruidenwijzer & Natuurelementen (Heks en Kruid)

Certificaat beoefenaar Access Bars en Bodyprocessen (Samya Hamid)

Gediplomeerd Voetreflexoloog (De Schoonheidsschool)

Certificaat Elementair Tenen Lezer (FuDaRe)

Certificaat Natuurgids (Centrum voor Natuur- en milieueducatie)

Gevolgde jaaropleiding Traditionele Chinese Geneeskunde - basis (ICZO)

Getuigschrift medische basiskennis: Anatomie - Fysiologie - Pathologie (Syntra West)