De behandeling zelf gaat steeds vooraf met een opwarming van de voeten zodat de energie- en bloedcirculatie op gang komt.

Vervolgens wordt er gestart met een volledige voetmassage. De voeten worden zo volledig geactiveerd en zal het hele lichaamsenergiesysteem ‘wakker’ worden geprikkeld. Een behandeling wordt over het algemeen als zeer aangenaam, ontspannend en doeltreffend ervaren en is eveneens geschikt voor kinderen.

Door middel van verschillende technieken (duimloop, sederen, knokkelen, …) wordt elk te behandelen reflexpunt gemasseerd. 

     


Voetreflexologie is meer dan ontspanning alleen, hoewel de rust die je ervaart tijdens een reflexologie wel overheerst, gebeurt er toch meer in je lichaam en geest dan je denkt.

 

 Soorten voetreflexologie bij Stromende Kracht:

Basis Voetreflexologie   (volgens de basistechniek van Eunice Ingham - Docente Veronique Vyncke)

Duur  en Tarieven: er dient contant te worden voldaan

             1 uur: €50 

             1/2 uur: €30                   

Via drukpuntmassage op de voeten kunnen zowel acute, chronische en emotionele klachten behandeld worden.

Na het losmaken en opwarmen van de voeten starten we altijd met de behandeling van de urinewegen en daaropvolgend de nodige stelsels.

De mogelijke te behandelen stelsels: spijsvertering, bloedvaten en lymfe, hormonaal, ademhaling, zenuwen en beweging, endocriene klieren, zintuigen

Er wordt telkens afgesloten met een massage op de zone van de wervelkolom en de zonnevlecht.

 

 

Psychozonemassage (PZ)   (volgens de techniek van Karel Fierens - Docente Veronique Vyncke)      

Duur  en Tarieven: er dient contant te worden voldaan

             1,5 uur: €60                   

Deze massage, volgens de techniek van Karel Fierens, is een echte aanrader bij het behandelen van mensen die moeilijk tot rust kunnen komen, mensen met onverwerkte of niet toegelaten emoties. Deze zetten zich vast en zorgen zo voor lichamelijke klachten. De PZ massage is dan ook een waardevolle techniek om het lichaam terug in balans te krijgen en is perfect combineerbaar met andere geneeswijzen.

Deze techniek wordt toegepast bij: slaapstoornissen - depressies - burnout - boreout - stress - angst - hyperventilatie - menopauze en overgang - onzekerheid - verslavingen - eetstoornissen - cvs - fybromyalgie - examenkoorts

 

 

Tenen Lezen   (volgens het inzicht van Imre en Magriet Somogyi - Docente Chris Smet, FuDaRe)

Duur  en Tarieven: er dient contant te worden voldaan

             1/2 uur, als aanvulling bij een behandeling van Stromende Kracht: €25 

             1 uur, als volledige sessie: €55            

Tenen lezen is een leuke aanvulling bij een andere behandeling of als coachsessie. De stand en vorm van de tenen kan veel vertellen over je karakter, gedrag en erfelijkheid.

Deze weerspiegeling in je tenen kan verhelderend zijn bij: studiekeuze, relatieproblemen, keuze van loopbaan, conflictsituatie, ...